Klip fra episode 5

Vidste du at Chili Claus kan spille klaver?

Klip fra episode 1

Hvem danser bedst? Bodil Jørgensen eller Søren Dahl.

Klip fra episode 11

Har Søren mon fundet sit nye bijob?

Klip fra episode 10

Hans Pilgaard indtager Søren Dahls plads

Klip fra episode 12

Christine Feldthaus ved noget om mænd i kompressionssokker

Klip fra episode 20

Vidste du godt at Martin Brygmann også er fugle-ekspert?

Klip fra episode 21

Burde Mette Blomsterberg i virkeligheden være komiker?

Klip fra episode 23

Anders W. Berthelsen, Troels Lyby og Nicolaj Kopernikus er tættere end man skulle tro

Følg med på Facebook

Følg DAHL på HACK på Facebook og hold dig opdateret med hvem der gæster showet

Den Skaldede Koks opskrift fra episode 15

Verdens hurtigste pizza
Tortilla pandekager ( de små )
Ketchup helst Heinz eller Beauvais – ikke pøllemandens
Revet mozzarella
Pepperoni
Oregano
En stegepande og et låg

På med tortillaen, mens den varmer kommer du ketchup på, mozzarella, pepperoni og så på med låget. Varm til osten er smeltet. Tag pizzaen af og drys oregano på.
På med den næste osv.

 

Det er en god ide selv af lave en god tomat sc. Istedet for ketchup. Brug en dåse flåede tomater, hvidløg, salt, peber, oregano og blend hele molevitten – nemt ik ?

Claus Holms opskrift fra episode 8

Fjordrejer med ramsløgspesto og asparges i hyldeblomst.

Fjordrejer vendes med salt og peber

Rygeostcreme
Det skal du bruge:
1/4 rygeost
1 spsk. skyr
Salt og peber

Sådan gør du:
Rør/ pisk det hele sammen og smag til.

Ramsløgspesto
Det skal du bruge:
1 bdt. ramsløg
1 fed hvidløg
1 citron
2 spsk. græskarkerner
2-dl kold presset rapseolie
100 gram reven vesterhavs ost

Sådan gør du:
Har du en morder er den klart en fordel at benytte til dette – ellers kan man benytte en persillehakker.
Kom alle ingredienserne op i din morder og forsæt indtil du rammer den ønskede konsistens.

Asparges i hyldeblomst
Det skal du bruge:
1 dl Hyldeblomstsaft (koncentreret)
1- citron, saften og skal
2- 3 spsk rapseolie
1 spsk sennep – dijon
Smag til med salt og peber
2 stk grønne asparges- bunden skæres af og skær resten i skrå skiver
2 stk hvide asparges skrælles og skæres skråt